image

aanbod
woningen

bouwnummers

Woningen
Twee typen stadswoningen:
3-laags en 4-laags

Kops Kwartier telt 27 stadswoningen verdeeld over blokjes van elk twee of drie woningen. De stadswoningen bieden volop variatie in ligging, woonlagen, indeling en balkonoriëntatie. Allemaal beschikken ze over een heerlijk vlonderterras dat de living of woonkeuken verbindt met het parklandschap.

Je kunt kiezen uit een woning met drie woonlagen (type Oliva) of vier woonlagen (type Gladiolus). De vierlaagse woning heeft een extra benedenverdieping die deels in het terrassenlandschap verscholen ligt. Hier bevindt zich de woonkeuken en je kunt er bijvoorbeeld een gastenverblijf creëren.

Foto

ruim woonoppervlak
met maar liefst 5 slaapkamers

Type Oliva heeft een woonoppervlak van 171-173 vierkante meter, type Gladiolus bemeet 231-234 vierkante meter. Beide woningtypen beschikken over maar liefst vijf slaapkamers. Het verschil zit in de verdieping die grenst aan het terras. Bij type Oliva biedt een royale living met open keuken toegang tot het terras met pergola. Dit heerlijke terras vormt de vloeiende overgang tussen de woning en het gemeenschappelijke parklandschap.

Foto
Foto

steektrap of tweekwarttrap

Bij zowel woningtype Oliva als Gladiolus kun je kiezen uit verschillende plattegronden, met een steektrap of tweekwarttrap.

De interactieve kavelkaart helpt je met het vinden van jouw ideale woning. Klik op de woning van jouw voorkeur voor meer informatie. Schrijf je in voor een woning via het digitale inschrijfformulier.

schrijf je in

Woningselector

achtergrond patroon

Nu in verkoop

Interesse in wonen in Kops Kwartier in Nijmegen-Oost?  Schrijf je nu in voor een stadswoning of appartement.

Inschrijven