image

duurzame woonwijk

Veelgestelde vragen

In de gewilde wijk Hunnerberg in Nijmegen-Oost, tussen de Berg en Dalseweg 295 en Ubbergseveldweg.

Er komen 68 koopwoningen (eengezinswoningen en appartementen).

De verkoop is gestart. Op 17 november is er een meet & greet. De inschrijving sluit op donderdag 24 november 10.00 uur. 

Zodra het benodigde voorverkoop percentage gehaald is en de overige opschortende voorwaarden zijn vervallen, kan start bouw afgekondigd worden. De bouw zal dan binnen 6 maanden starten.  

Bekijk de prijslijsten onder het kopje downloads of bij de interactieve kaart.

De bouwtijd verschilt per woning. In de aanneemovereenkomst wordt het aantal werkbare werkdagen genoemd. De verwachte bouwtijd voor het totale plan is circa 1 jaar en 9 maanden.

Het afwerkingsniveau staat omschreven in de technische omschrijving. Bekijk de technische omschrijving onder het kopje downloads. 

Wonen in Kops Kwartier betekent wonen in het groen. Dit was het uitgangspunt bij het ontwerpen van het park. Het betekent dat we zo veel mogelijk parkeerplaatsen uit het zicht hebben gehaald. In plaats van parkeren in het openbaar  gebied wordt er daarom een wijkparkeergarage gerealiseerd waarin 61 parkeerplaatsen zijn ondergebracht. De overige parkeerplaatsen bevinden zich aan het karrenpad. 
 
Naast het voordeel voor alle bewoners dat er meer ruimte is voor groen, hebben de appartementenbewoners het voordeel dat zij meer parkeerplaatsen dicht bij hun huis hebben. De parkeerplaatsen zijn voor alle bewoners van het project te gebruiken. Dit heeft als voordeel dat de plekken maximaal worden benut, waardoor er meer plaatsen beschikbaar zijn dan wanneer elke woning een vaste parkeerplaats heeft. In de parkeergarage wordt wel een aantal plaatsen gereserveerd voor de elektrische deelauto’s, omdat deze auto’s al gedeeld worden en daarmee maximaal worden benut.
 
Elk bouwnummer krijgt één handzender voor toegang tot de parkeergarage. Gezien het duurzame en toekomstgerichte karakter van de nieuwe wijk worden alle parkeerplaatsen in de parkeergarage standaard voorzien van een laadpaal voor een elektrische auto. Dichtbij jouw woning een parkeerplaats en een laadpaal vinden is dus geen probleem. Hierdoor wordt Kops Kwartier nog groener, klimaatadaptiever en kan de door de VvE opgewekte zonne-energie opgeslagen worden in de accu’s van de auto’s in de parkeergarage. 

Alle informatie die beschikbaar is, plaatsen wij op deze website. Meld je aan voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte gebracht te worden van de laatste ontwikkelingen. De makelaar van het project is Hans Janssen Garantiemakelaars: 024-324 42 44.

achtergrond patroon

nu in verkoop

Interesse in wonen in Kops Kwartier in Nijmegen-Oost? Schrijf je nu in voor een stadswoning of appartement.

Inschrijven