29-06-2023

Aangenaam binnenklimaat


De zomer is officieel begonnen en we hopen dat je lekker geniet van het warme weer! Binnen in huis lopen de temperaturen nu, maar zeker in de toekomst, aardig op. Ook hierom is een nieuwbouwwoning in Kops Kwartier een aantrekkelijke optie. 
 

De woningen in Kops Kwartier zijn goed geïsoleerd en krijgen een collectief bodemwarmtesysteem. Dit systeem zorgt naast warmte in de winter ook voor heerlijke verkoeling in de zomer. Via de vloerverwarmingsleidingen (op iedere verdieping) wordt de kern van de woning afgekoeld. Dit zorgt voor een aangenaam binnenklimaat met een zeer laag energieverbruik. 

Daarnaast beschikken de grondgebonden woningen over groendaken welke de temperatuur verlagen van de lucht in de omgeving. Het vele groen in het park voorkomt hittestress. Zo blijft het ook tijdens de warme zomerdagen aangenaam wonen in Kops Kwartier. 

Wil je meer weten over het energiesysteem stuur dan een mail naar verkoop.oost@vanwijnen.nl. Onze specialist neemt daarna contact met je op om al je vragen te beantwoorden.