10-11-2022

Nu in verkoop

Woningzoekers opgelet: de woningen en appartementen van Kops Kwartier zijn nu in verkoop! Je kunt je nu officieel inschrijven via het digitaal inschrijfformulier in je online woondossier. Op deze website vind je alle benodigde verkoopinformatie onder het kopje downloads. Hieronder zetten we een aantal belangrijke zaken voor jou op een rij, zodat jij precies weet waar je aan toe bent.

 

Schrijf je in vóór 24 november 10.00 uur!
Wil jij in aanmerking komen voor één van de woningen of appartementen? Je hebt tot en met donderdag 24 november 10.00 uur de tijd om je inschrijving definitief te maken door het 'digitaal inschrijfformulier' in jouw online woondossier in te vullen. Bekijk het 'stappenplan online inschrijving' en de inschrijfprocedure op de pagina downloads. 

Let op: heb jij je voorkeuren tijdens de pre-sale doorgegeven? Dat geldt niet als een officiële inschrijving. Alleen volledig ingevulde inschrijvingen via het 'digitaal inschrijfformulier' doen mee met de toewijzing. 

Alle ingeschreven belangstellenden ontvangen uiterlijk 28 november bericht over de toewijzing. Ook als we je in eerste instantie geen woning kunnen toewijzen ontvang je schriftelijk bericht. Je wordt dan op de reservelijst geplaatst. Zodra we je alsnog een woning toe kunnen wijzen, ontvang je hiervan bericht van Hans Janssen Garantiemakelaars 

Financiële check vóór inschrijving
Bij het toewijzen van woningen waarbij er meerdere kandidaten op één bouwnummer zijn, kijken we of een kandidaat al een financiële check heeft laten doen. Dit kan dus in je voordeel werken. Een financiële check geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen of toont aan dat je uit eigen middelen kunt betalen. Je kunt ons dit laten weten door een document van je bank, hypotheekadviseur of hypotheekverstrekker te sturen. Bekijk de pagina informatie - financieel voor meer informatie over de financiële check vóór inschrijving.

Goed voorbereid je keuze maken
Bij het kopen van een nieuwbouwwoning komt veel kijken. Wij kunnen ons voorstellen dat je veel vragen hebt en graag uitgebreid geïnformeerd wilt worden over alle 'ins en outs'. 
Daarom hebben wij voor jou alles overzichtelijk samengevoegd in een contractmap. Op de pagina downloads vind je deze uitgebreide verkoopinformatie met onder andere de technische omschrijving. In de wegwijzer bij aankoop lees jij alles over wat je moet weten bij de aankoop van een nieuwbouwwoning in Kops Kwartier. Zo kun jij goed voorbereid je keuze maken. 

Meet & Greet
Op donderdag 17 november organiseren wij van 18.30 - 20.30 uur een Meet & Greet in Concertgebouw De Vereeniging in Nijmegen (Keizer Karelplein 2D). Het verkoopteam is aanwezig om al je vragen te beantwoorden, maar daarnaast zijn ook de architect en stedenbouwkundige aanwezig om je meer te vertellen over het plan. We hopen je daar te ontmoeten!