21-10-2022

Nu in presale


Goed nieuws! Vandaag start de presale van Kops Kwartier. Op de website hebben wij de prijsranges bekend gemaakt en kun je de nieuwe impressies en plattegronden bekijken van de woningen en appartementen. 

Geef je woningvoorkeur door
Op de pagina's 'Home' en 'Woningaanbod' vind je een interactieve situatiekaart met de prijsranges. Via jouw persoonlijke account op de website kun je alvast doorgeven wat jouw favoriete bouwnummer is. Kies je voor een appartement, een drielaagse of vierlaagse woning? Wij zijn benieuwd! Geef je jouw voorkeur vóór 7 november aan ons door dan krijg je bovendien een streepje voor bij de toewijzing.

Financieringsverklaring
Wil je dat jouw woondromen werkelijkheid worden in Kops Kwartier in Nijmegen? Bij jouw inschrijving (tussen 10 november en 24 november), kun je een financieringsverklaring uploaden. Met de financieringsverklaring krijg je voorrang bij de toewijzing. 

Bij Kops Kwartier zijn we een samenwerking aangegaan met de Rabobank en LIV Hypotheken om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk geïnteresseerden op tijd een verklaring beschikbaar hebben. Ook zijn zij volledig op de hoogte van het project, de verschillende woningen én de bijbehorende financieringsmogelijkheden. Het is niet verplicht om de check bij Rabobank of LIV Hypotheken te doen, maar wel makkelijk en snel. Het is slim om deze financiële check nu al aan te vragen als je interesse hebt in een van de woningen. Kijk op de pagina Informatie - Financiering voor meer informatie. 

Start verkoop
De online verkoop start op 10 november aanstaande! 
Vanaf de start verkoop zijn de definitieve prijzen bekend en beschikken wij over de complete verkoopinformatie zoals een digitale brochure, een koperskeuzelijst en verkooptekeningen. Een week later, op donderdagavond 17 november, organiseren wij een meet & greet zodat je al je vragen kunt stellen aan het verkoopteam. Meld je aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.