04-03-2024

Inloopbijeenkomst 16 maart


Op zaterdag 16 maart ontvangen wij je graag tussen 11.00 - 13.00 uur bij het LIV Woonbelevingscentrum (Verlengde Energieweg 50, Nijmegen).

Wonen in een groene omgeving dichtbij het centrum van Nijmegen. Dat is Kops Kwartier. Duurzame, energiezuinige stadswoningen en appartementen met een hoogwaardige architectuur. De appartementen beschikken over ruime balkons tot maar liefst 41 m² en de woningen hebben een heerlijk vlonderterras en een dakterras. Blader door de interactieve brochure om meer te weten te komen over het plan en de woningen. 

Ben je geïnteresseerd in een appartement of woning in Kops Kwartier? Kom dan op zaterdag 16 maart 2024 naar de informatiebijeenkomst. De makelaar, ontwikkelaar en financieel adviseur zijn aanwezig om al je vragen te beantwoorden. Ook kun je het plan met een vr-bril bekijken voor een uniek kijkje in de toekomst. Loop vrijblijvend even bij ons binnen! 

Persoonlijk gesprek met de makelaar
Uiteraard kun je ook altijd een persoonlijke afspraak met de makelaar inplannen op een moment dat het jou goed uitkomt. Dit kan via deze link of neem telefonisch contact op met Hans Janssen Makelaars via 024-679 09 21. 

Vrijblijvend financieel advies
De rentes voor hypotheken zitten al enkele weken in een dalende lijn. De hypotheekadviseurs van Rabobank en LIV Hypotheken kunnen je hierover informeren en geven je graag persoonlijk financieel advies.

LIV Hypotheken 
T 024-206 62 74
E hypotheken@livwonen.nl

Rabobank
E nieuwbouw@Rabobank.nl