02-11-2023

Sneller naar een start bouw


Kops Kwartier telt 27 ruime stadswoningen en 41 luxe appartementen. Normaal kondigen we de start bouw pas af wanneer 70 procent van alle appartementen en woningen is verkocht. Om eerder de start bouw te kunnen afkondigen gaan we het project opdelen in drie fases, waarbij fase 1 en 2 beiden in verkoop blijven.

De drie fases:
- Fase 1 bestaat uit 41 appartementen.
- Fase 2 bestaat uit 11 woningen.
- Fase 3 bestaat uit 16 woningen. 

Wat betekent dit voor jou?
Meer zekerheid. Omdat we nu niet meer wachten tot van alle appartementen en grondgebonden woningen 70% is verkocht, kunnen we eerder starten met de bouw.


Om ook de bouw van de woningen te versnellen hebben dit plandeel in tweeën opgedeeld. Door ons te focussen op de eerste 11 woningen kunnen we ook hier eerder het verkooppercentage van 70 procent halen om te kunnen starten met de bouw.

Wat moet je doen om in aanmerking te komen voor jouw droomwoning
Heb je interesse in een woning in Kops Kwartier, maak dan vrijblijvend een afspraak met de makelaar. Tijdens een persoonlijk gesprek licht de makelaar het plan en de woning aan je toe. Ben je helemaal enthousiast over de woning en de plek dan kun je een optie nemen van ongeveer 1 week. In deze periode kun je uitzoeken of het ook financieel haalbaar is. De financieel adviseurs van LIV Hypotheken en Rabobank helpen je hierbij graag. Als het financieel past, dan kan de makelaar de koop- en aannemingsovereenkomst opstellen.