image

Financiering

Vrijblijvend financieel advies op maat

Wil je dat jouw woondromen werkelijkheid worden in Kops Kwartier? Dan is het handig te weten wat belangrijk is bij de aankoop van een nieuwbouwhuis, welke kosten ermee gemoeid zijn en wat er financieel mogelijk is. De adviseurs van Rabobank en LIV Hypotheken kijken tijdens een gratis oriëntatiegesprek samen met jou naar je financiële mogelijkheden. Zo weet je snel waar je aan toe bent. 

achtergrond patroon

financieringsverklaring

Bij nieuwbouwprojecten komt het regelmatig voor dat de financiering van de woning niet haalbaar blijkt te zijn, dit is voor zowel de koper als de ontwikkelaar jammer. Om teleurstelling te voorkomen is het daarom belangrijk dat geïnteresseerden die zich inschrijven goed op de hoogte zijn van hun financiële mogelijkheden. Wanneer alle kopers de zekerheid hebben van een financieringsverklaring, is de kans groter dat het project sneller verkocht is en er gestart kan worden met de bouw!

De financieringsverklaring is een gewaarmerkte brief waarin staat wat je bij de geldverstrekker kunt lenen. Let erop dat erin staat dat jij – bij het door jou opgegeven inkomen, vermogen en/of schuld – het benodigde bedrag voor jouw gewenste woning kunt lenen. Aan je financieel adviseur kun je vragen welke gegevens hij/zij daarvoor nodig heeft.

Weten of de woning van jouw voorkeur binnen de financiële mogelijkheden ligt?

Bij Kops Kwartier zijn we een samenwerking aangegaan met de Rabobank en LIV Hypotheken. Zij zijn volledig op de hoogte van het project, de verschillende woningen én de bijbehorende financieringsmogelijkheden. Het is niet verplicht om de check bij Rabobank of LIV Hypotheken te doen, maar wel makkelijk en snel.

Geïnteresseerden kunnen een vrijblijvende afspraak inplannen bij Rabobank of LIV Hypotheken. Na afloop ontvang je de financieringsverklaring. Dit document kun je uploaden bij het inschrijfformulier of versturen aan de makelaar.

Foto
FotoFINANCIËLE CHECK RABO

Voordelen Rabobank

  • Offertetermijn tot 18 maanden
  • Extra duurzaamheidskortingen
  • Korting hypotheekrente bij actieve betaalrekening Rabobank

We helpen je graag verder!

FotoFINANCIELE CHECK LIV

Voordelen LIV Hypotheken

  • Alle geldverstrekkers onder één dak
  • Speciale nieuwbouwtarieven, dus altijd de laagste hypotheekrente (beste aanbod)
  • Gespecialiseerde adviseurs
  • Volledig hypotheektraject t/m notaris wordt uit handen genomen
  • Fysieke afspraken bij het woonbelevingscentrum (ook buiten kantoortijden)

Voorwaarden financiële check

Laat jij door je eigen financieel adviseur een financiële check doen? Let erop dat in het document staat dat jij – bij het door jou opgegeven inkomen, vermogen en/of schuld – het benodigde bedrag voor jouw gewenste woning kunt lenen of met eigen middelen kunt betalen. Aan je financieel adviseur kun je vragen welke gegevens daarvoor nodig zijn. Bij voorkeur staat op het document ook de projectnaam Kops Kwartier en de plaatsnaam Nijmegen. Klik hier voor een model financiële toets die je kunt laten invullen door je financieel adviseur.

achtergrond patroon

nu in verkoop

Interesse in wonen in Kops Kwartier in Nijmegen-Oost? Schrijf je nu in voor een stadswoning of appartement.

Inschrijven